/ Panzió

Bajor Sörház és Panzió

Direkt foglalás és azonnali visszajelzés

Szolgáltatásaink

Szobafoglalás

Galéria

Üdvözöljük a HBH Bajor Sörház Panziójában!

Panziónk Kazincbarcika csendes környezetében található, és modern szolgáltatásokat kínál vendégeinknek. Szobáink saját fürdőszobával, televízióval és nem dohányzó kialakítással rendelkeznek, hogy kellemes és kényelmes pihenést biztosítsanak. Gépkocsijuk biztonságáról pedig zárt parkolónk gondoskodik.

2020 tavaszán panziónk teljes felújításon esett át, így vendégeink modern és kellemes környezetben tölthetik el idejüket.

Szobakínálatunk 15 db kétágyas, 1 db háromágyas és 2 db négyágyas szobából áll, így rugalmasan tudunk alkalmazkodni vendégeink igényeihez és csoportok elhelyezéséhez.

Panziónk könnyen megközelíthető, mindössze kb. 200 méterre található a 26-os főút ózdi kivezető szakaszán, a Park Centerrel szemben lévő kereszteződéstől. Kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy könnyen felfedezhesse a környék látnivalóit.

Kazincbarcika és környéke gazdag látnivalókban, így ha időt szán a felfedezésre, látogasson el például Egerbe, Aggtelekre vagy Lillafüredre, melyek gyorsan és könnyen elérhetőek panziónkból.

Emellett örömmel tájékoztatjuk vendégeinket, hogy Széchenyi Pihenőkártyát elfogadóhely vagyunk, így még könnyebben és kényelmesebben élvezhetik itt tartózkodásukat.

Várjuk szeretettel a HBH Sörfőzde Panziójában, ahol minőségi szolgáltatások és kényelmes elhelyezés várja Önöket!