Eredeti bajor licenszes sörök

/ Sörfőzde

A HBH Sörfőzde története mélyen gyökerezik a német sörkészítés hagyományaiban, melyet már több mint hat évszázada szigorúan a tisztasági törvények irányítanak. Ezen elvek szerint, kizárólag természetes alapanyagok - ivóvíz, árpamaláta, komló és sörélesztő - felhasználásával készítjük sörkülönlegességeinket, követve a Bajor Királyi Udvar receptúráját és a legmagasabb minőségi szabványokat.

Megkóstolva házi főzésű, kézműves söröinket, betekintést nyerhetsz a sörkészítés művészetébe és a kitartó törekvésekbe, melyekkel minőségünk és ízvilágunk megőriztetik.

A kilencvenes évek elején, Magyarországon virágzott a sörfőzdék aranya, ám a TRIÁSZ Kft. megállapította, hogy a minőség és hosszú távú fenntarthatóság szempontjából döntő a megfelelő berendezés kiválasztása. Az olcsóbb alternatívák alumínium tartályokkal, gyenge minőségű szivattyúkkal és gazdaságtalan teremhűtéssel kecsegtettek ugyan, ám mi a hosszú távú értéket és minőséget részesítettük előnyben.

Egerben, a Dobó téren már működött egy HBH üzem, melynek bajor stílusú sörét megkóstolva rájöttünk, hogy hasonló minőségű sört kívánunk mi is létrehozni. Az általunk választott, 600 literes naponta kapacitást bíró üzem berendezési költsége akkoriban 12,5 millió forint volt, ám az évek során bebizonyosodott, hogy ez a döntés hosszú távon is megtérül. Ma, több mint két évtizeddel később, büszkén állíthatjuk, hogy modern és esztétikus sörfőzdénkben készítjük termékeinket, melyek mindig a legmagasabb minőséget képviselik.

A sörpiac változó körülményei ellenére, hűek maradtunk a tradícióhoz és a kiváló minőséghez. Rendszeres laborvizsgálatokkal bizonyítjuk, hogy termékeink minden alkalommal megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak mind mikrobiológiai, mind kémiai szempontból.

Sörünket csapolt formában kínáljuk a magyar sörpiac számára, versenyképes áron és változatos ízvilággal. Rendezvényekhez hűtött sörcsapokat biztosítunk, valamint viszonteladóinknak teljes körű támogatást nyújtunk berendezésekkel, karbantartással és szállítással egyaránt. Készítőinkben pedig egy felkészült, lelkes szakembercsapat áll rendelkezésre, hogy minden igényt kielégítsenek.

Amennyiben már megkóstolta termékeinket és élvezte azokat, vagy épp csak most fedezné fel a HBH Sörfőzde különlegességeit, várunk szeretettel, hogy megkóstolja és átélje Kazincbarcika egyik büszkeségét, a pils típusú HBH Bajor Sört.