Kisüzemi sörfőzdénkben világos szűrt és szűretlen söröket, barna és búza söröket valamint meggy ízesítésű sört készítünk.
Idény jelleggel főzünk még IPA, ízesített búza valamint ALE és Porter söröket.
Jellegének megfelelően búzasörre jellemző savanykás, tiszta komló és maláta ízű, harmonikus aromájú, habja erősen dús, tartós és finomszerkezetű, aranysárga színű szűretlen sör. Csípőssége üdítő hatású.
bővebben.../p>
Hagyományos bajor recept alapján főzött komlós, malátás illatú barna sör.
bővebben.../p>
Jellegének megfelelően maláta, és komló illatú és ízű, kellemesen keserű, aranysárga színű, szénsavas sör.
bővebben.../p>
Hagyományos eljárással, speciális alapanyagokkal, spontán erjedésű, friss meggy felhasználásával készült jellegzetes ital, bíborvörös színű, kellemesen édeskés savanykás ízével nagyszerűen illik aperitifként, vagy akár desszert italként is.
bővebben.../p>
Az első hazai kisüzemi sörfőzde megnyitásától számítjuk a magyar kisüzemi sörfőzés történetét, akkor idén októberben már annak a harminckettedik születésnapját ünnepelhetjük. Ugyanis az első modern kori magyarországi sörfőzde, a Kaltenberg Bajor Királyi Sörfözde, 1985. októberében kezdte meg működését. Hatalmas szenzáció volt ez akkoriban és a sörrajongók zarándokhelyévé vált a Kinizsi utcai söröző. A korszerű HBH típusú berendezéssel kíváló láger söröket főztek, a vendégek őszinte megelégedésére.
A Morvai János vezette HBH a nyolcvanas és kilencvenes években több sörfőzdét is felépített, idehaza és külföldön egyaránt.