VP3-4.2.1-4.2.2-1-21

/ Vp-Elip


Kedvezményezett neve: TRIÁSZ Vendéglátó- és Élelmiszeripari Kft.

A pályázati felhívás neve, kódszáma: Élelmiszeripari üzemek fejlesztése, VP3-4.2.1-4.2.2-1-21

A projekt címe: Technológiafejlesztés a TRIÁSZ Kft-nél

A projekt azonosító száma: 3297075403

A szerződött támogatás összege: 54 236 627 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 50

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

A sörfőző üzemünk hatékonyságának növelése érdekében technológiafejlesztést végzünk. Beszerzésre kerül 1 db sör főzőház technológiai sor, a technológiát alkotó részegységek: Univerzális cefréző és komlóforraló berendezés, pillow lemezes hőátadó felülettel, szűrőkád, melegvíztároló, forróvízgenerátor, valamint 1 db Mercedes-Benz Sprinter 319 CDI RWD típusú zárt áruszállító jármű.

A beruházás hatására működési hatékonyságunk, az árbevételünk és az eredményességünk növekszik. A projektünk élelmiszer feldolgozó tevékenységnek minősül. 1105 sör gyártása tevékenység kerül fejlesztésre.

A sörfőző üzemünkben a termeléshez kapcsolódó új eszközök, gépek, új technológiai rendszerek kerülnek beszerzésre. A termékeink értéknövelését, a piacra jutást elősegítő technológiai fejlesztést célzó beruházásunk, a berendezések jelentősen megnövelik a kapacitásunkat is. Az új berendezések üzemeltetése hatékonyabb, kevesebb ráfordítást igényelnek a költségek és az élőmunka tekintetében is. Sör főzőház technológiai sor, a technológiát alkotó részegységek:

1. Univerzális cefréző és komlóforraló berendezés, pillow lemezes hőátadó felülettel. Rozsdamentes, szigetelt, védőfóliával ellátott, keverő hajtóműves edény, hozzávaló szerelvényekkel.

2. Szűrőkád. Rozsdamentes, szigetelt, védőfóliával ellátott, keverő hajtóműves edény, hozzávaló szerelvényekkel.

3. Melegvíztároló. Rozsdamentes, szigetelt, védőfóliával ellátott edény, hozzávaló szerelvényekkel, nívó állás mutatóval.

4. Forróvízgenerátor Elektromos fűtő rendszer 110-120 C fok hőmérsékletű nyomás alatti túlhevített víz előállítására.

Áruszállító kapacitásunkat bővíti a Mercedes-Benz Sprinter zárt áruszállító 319 CDI RWD típusú teherszállító jármű.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.09.30.